Producties voor bedrijven

Het bedrijf heeft een jubileum, jullie willen graag iets tastbaars hebben voor zakenrelaties of er is een speciale gelegenheid die aanleiding geeft voor het maken van een boek. Wij kunnen jullie als geen ander helpen bij het realiseren van een bedrijfsboek. Met 30 jaar ervaring in het boekenvak hebben wij alle kennis in huis.

Naast dat wij boeken met individuen maken geven wij ook in opdracht bijzondere uitgaven voor bedrijven uit. Dat kan zowel een productie voor het grote publiek zijn als een uitgave die alleen bedoeld is voor interne doeleinden. Wij benaderen in beide gevallen een bedrijfsboek als een blijvend visitekaartje, waarbij het boek een afspiegeling is van jullie bedrijf.

Ons specialisme

Komma heeft niet voor niets de ondertitel ‘No Ordinary Publisher’. Wij denken graag buiten de gebaande paden, geloven in kwaliteit boven kwantiteit en laten ons niet tegenhouden door de woorden “dat kan niet”. Dat heeft ertoe geleid dat onze bijzondere uitgaves regelmatig bekroond worden met een prijs. Een uitgave bij Komma kan zowel een boek met een krachtige inhoud in een eenvoudige uitvoering zijn als een extravagante limited edition.

We hebben een grote liefde voor kunst, fotografie en koken, daarom zijn dat de thema’s waar wij ons in hebben gespecialiseerd. Wij maken boeken met (gerenommeerde) kunstenaars, fotografen en koks en hebben verschillende producties voor bedrijven gerealiseerd.

Hoe gaan we te werk? 

Met het team bekijken wij jullie aanvraag voor een bedrijfsboek en komen altijd bij je terug met een antwoord. Als wij interesse hebben in het boek dan plannen we een online afspraak in of een afspraak bij jullie op kantoor om te onderzoeken of we op één lijn zitten. We bespreken jullie wensen voor de uitgave en delen meteen onze ideeën. Daarnaast doen we een voorstel voor een ontwerper en maken een stappenplan. 

Afhankelijk van jullie behoefte nemen we onderdelen uit handen. Dat kan variëren van alleen het ontwerp tot ook de volledige content. We beschikken over een groot en interessant netwerk op het gebied van tekstschrijvers, redacteuren, fotografen, drukkers, etc. en weten de juiste mensen aan elkaar te verbinden.

Wij hebben verschillende ontwerpers in ons netwerk waar wij graag mee samenwerken. Op basis van jullie idee koppelen we je aan een ontwerper waarvan wij denken dat hij of zij het beste past. Mochten jullie zelf een ontwerper in gedachte hebben dan beoordelen we eerst de kwaliteit. 

Distributie

Als de productie bedoeld is voor interne doeleinden dan worden alle boeken aangeleverd bij jullie op kantoor. De uitgave krijgt wel een vermelding op onze website, maar zal niet worden aangeboden voor de verkoop.

Is de uitgave voor het grotere publiek, dan zorgen wij ervoor dat het boek bij Centraal Boekhuis (CB) wordt geregistreerd en ondergebracht. Daarnaast spannen wij ons in om jullie boek op zoveel mogelijk plekken onder te brengen. Met onze jarenlange ervaring en grote netwerk, weten wij precies waar nationaal (en internationaal) kansen en mogelijkheden liggen. Ook zal jullie boek aangeboden worden op onze website en bij bol.com.

Vertel ons over jullie idee voor een bedrijfsboek

Hebben jullie een idee voor een bijzonder bedrijfsboek, vindt het onderwerp aansluiting bij onze specialismes en spreekt onze manier van werken jullie aan? Stuur dan een e-mail naar info@uitgeverijkomma.nl. 

Als er al beeldmateriaal en/of teksten beschikbaar zijn, dan helpt het ons als jullie dat met de aanvraag meesturen. Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met de informatie.