‘Uitgeverij Komma is de Komma in mijn carrière.
Uitsluitend bijzondere boeken maken, daar ligt mijn kracht en liefde’

Steven Hond uitgever / boekenregisseur

Uitgeverij Komma is een imprint van www.dejongehond.nl en is gespecialiseerd in fotografie-, kunst- en kookboeken. Door oprichter Steven Hond staat Uitgeverij Komma garant voor kwaliteit, passie en ervaring. Hij loopt al meer dan 30 jaar rond in uitgeefland: van eigenaar van een Nederlandse topdrukkerij op het gebied van kunstboeken tot oprichter en uitgever van PS items en Uitgeverij d’jonge Hond tot creatief directeur bij een grote uitgeverij.

BEKROONDE BOEKEN

Met een groot netwerk aan specialisten zet uitgeverij Komma de boeken op een verfrissende eigentijdse manier in de markt. En met resultaat. De zeer bijzondere producties zijn dan ook regelmatig bekroond.

OP ZOEK NAAR EEN UITGEVER ?

Heeft u een bijzonder boek in de aanbieding en zoekt u een buitengewone uitgever? Mail een synopsis met beeldmateriaal naar stevenhond@uitgeverijkomma.nl
Bellen mag natuurlijk ook: +31 6 462 66 518

De boeken van uitgeverij Komma worden o.a.
verkocht en gedistribueerd door d’jonge Hond – dejongehond.nl

© uitgeverij komma 2018

Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. uitgeverij Komma accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van, of door informatie aangeboden door, of door onvolledigheid op welke manier dan ook.

Het is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van uitgeverij Komma producten en/of informatiediensten die op deze site worden aangeboden te verveelvoudigen of openbaar te maken.

0 Comments

LANGUAGE

NL | EN