smaak en (r)evolutie

PUURST gaat over smaak en (r)evolutie. In tekst en beeld wil Jonnie laten zien hoe rijk Nederland is op culinair gebied. Aan de hand van hand van zijn recepten door de jaren heen bespreekt hij de (r)evolutie van de (en zijn eigen) smaak.

In zijn 400 pagina’s tellende magnum opus – met meer dan 200 recepten – gaat Jonnie in gesprek met smaakprofessor Peter Klosse over de verschillende smaken, laat hij zijn leveranciers aan het woord en neemt Thérèse – samen met Jan van Lissum – de lezer aan de hand mee om de verschillende smaken van wijn te proeven en beleven.

Ook laat Jonnie ‘zijn kruiden’ niet onbesproken, hij steekt het klassieke herbarium in een eigentijds (koks)jasje. Ronald Giphart zet ruim 50 recepten om in culinair proza. De fotografie maakt Puurst ook extra bijzonder: Jan Bartelsman, röntgenfoto’s, 3-D-foto’s en onderwaterfotografie.

Winner-625x629

 ‘Ons meest pure en bijzondere boek ooit. De trilogie is compleet’

 Jonnie en Thérèse

PUURST
Jonnie en Thérèse Boer
€ 75,- (UITVERKOCHT)
400 PAGINA’S
HARDCOVER van stro
VORMGEVING: RONALD TIMMERMANS
NEDERLANDS
MEI 2012
ISBN 9789491525445
24 x 34 CM

 
 
 
 
 
 

Please follow and like us:

0 Comments

Please follow & like us
Instagram
Facebook
Facebook
Follow by Email
IMPRINT