RIJKS MASTERS OF THE GOLDEN AGE MARCEL WANDERS.

Uitsluitend superlatieven volstaan om dit project te beschrijven! Want het is uniek in zijn soort, aansprekend en van een tijdloze klasse. Met Rijks, Masters Of The Golden Age. Paintings Of The Gallery Of Honour brengt Marcel Wanders een fenomenale hommage aan de 17e eeuwse meesterwerken uit de Eregalerij van het Rijksmuseum.

LIMITED EDITION

Een gedrukte versie van de Unique Edition in een gelimiteerde oplage van 2500 stuks. Per stuk genummerd en gesigneerd door Marcel Wanders. Deze zeer luxe en bijzondere uitgave is gedrukt op speciaal op maat gemaakt papier, volledig gecertificeerd en voldoet tevens aan de allerhoogste milieu-eisen.

Er is gedrukt met hoogwaardig gepigmenteerde inkten waardoor de kleuren van de afgebeelde kunstwerken optimaal tot hun recht komen. Het boek wordt handmatig gebonden volgens een techniek die al eeuwen wordt toegepast voor zware boeken in de Bodoniana style en voorzien van 9 mm dikke beukenhouten platten en omtrokken met het mooiste en kwalitatief beste rundleer wat uiteraard ook weer voldoet aan de hoogste milieu-eisen en is voorzien van zeer complexe, indrukwekkende en verschillende folietechnieken.

Het boek heeft een omvang van 440 pagina’s, is voorzien van zilver op snee en heeft een afmeting van 50×70 cm. Deze versie wordt geleverd met een speciaal ontworpen boekentafel die gemaakt is uit mangohout. Het Engelstalige ‘Behind the Scenes’-boek wordt bijgeleverd. Uiteraard wordt het Coffee Table Book gratis bijgeleverd. De verkoopprijs van het boek met de tafel bedraagt € 6.500,-

Meer informatie: www.mastersofthegoldenage.com

 

BTC_LIMITED_EDITION_SLIDES_500

 

Rijks, Masters of the Golden Age
Paintings from the Gallery of Honour
Marcel Wanders
November 2015
Hardcover | 59 x 70 cm | 440 pagina’s
Engels
ISBN 9789491525308
€ 6.500,-

 

BESTELLEN € 6.500,-