FOTOBOEK HARDWELL 2 YEARS AS ONE.

Alsof het jaar nog niet beter werd voor Hardwell. Na de onthulling van zijn eigen wassenbeeld in Madame Tussaud, heeft de dj nu succesvol zijn eerste fotoboek, “2 Years As One” gelanceerd. Vorige week was hij te gast bij RTL Late Night en stond hij onder meer in de AD en op de voorpagina van de Metro.

Joep van Aert fotografeerde Hardwell ‘zoals hij is’

Shows, vrienden, familie, reizen en slapen. Alles wat dj Hardwell doet is door Joep van Aert vastgelegd in een fotoboek. Hij volgde de beste dj ter wereld twee jaar lang op tournee.

“Ik wilde cool blijven, maar in mijn hoofd ging ik los. Ik sms’te hem de volgende dag of hij het meende”, blikt fotograaf Joep van Aert (28) terug naar 2012. Het jaar waarin hij door dj Hardwell (Bredanaar Robbert van de Corput) werd gevraagd om mee te gaan op zijn tournee als fotograaf. De ontmoeting was spontaan. Gewoon in café Janssen in Breda.

Twee jaar lang, in 2013 en 2014, volgde Van Aert de dj over de hele wereld. Miami, Las Vegas, Lissabon, Ibiza en Breda. Hij was erbij. “Hij liet me toe in zijn leven. Zo hoefde ik nooit toestemming te vragen voor het maken van een foto. Ik maakte deel uit van de groep.”

De timing was perfect. Een paar maanden na hun ontmoeting werd Van de Corput de beste dj ter wereld volgens de DJ Mag Top 100. Tevens de jongste nummer 1 ooit. Van Aert: “Deze mijlpaal kon ik vastleggen in beeld. Het moment dat hij zijn moeder in de armen vliegt is speciaal. Veel emotie. Met deze waardering werd hij omarmd door duizenden fans en omarmde hij zijn moeder om dit te vieren. In de jaren daarna zie je hem groeien. Als dj, als wereldster en als mens.”

Een speciaal beeld is volgens Van Aert de foto waarin Van de Corput op het vliegveld wacht op zijn koffer. “Hij zit op een bankje naast een Amerikaanse dame die naar haar telefoon staart. Ze herkent hem niet. Vijf minuten later loopt hij naar buiten en staan er honderden fans hem op te wachten.”

 


 

Hardwell 2 YEARS AS ONE
Images from Behind the Scenes
JOEP VAN AERT
INTERGRAALBAND
€ 29,95
ENGELS
360 PAGINA’S
17 x 24 cm
ISBN 978-94-91525-58-2