BOEKPRESENTATIE CHARLOTTE PROJECT VAN LINSEY KUIJPERS EN BJORN ROETMAN.

Op woensdag 6 december 2017 zal het ‘Charlotte’ boek van fotografe Linsey Kuijpers en Bjorn Roetman gepresenteerd worden bij Brandpunt in Breda!  De presentatie begint om 20.00 uur en zal middels een goed glas met bubbels worden ingeleid. Naast de mogelijkheid het boek aan te schaffen zullen de crowdfunders  hun boek en overige tegenprestaties in ontvangst kunnen nemen.

Facebook event
Kom je ook op de boekpresentatie 6 december?
Zet jezelf dan aanwezig op het evenement en nodig al je vrienden en familie uit!

linseykuijpers.nl

Brandpunt
Reigerstraat 16
4811 XB Breda
brandpuntbreda.nl


Over het Charlotte project

Hoe is het om op te groeien binnen een gezin waar weinig te besteden is? Met zes kinderen die allemaal een rugzakje hebben? Waarbij je moeder zich een slag in de rondte werkt om de boel draaiende te houden? Hoe is het als het je niet goed lukt om mee te komen in de maatschappij en je te maken krijgt met heftige gebeurtenissen en tegenslagen?

Met dit project krijg je de unieke kans in de wereld van een ander te kijken op intieme wijze. Vaak worden er vele onderzoeken gedaan en theorieën geschreven over mensen die in armoede leven in Nederland, mensen die buiten de maatschappij vallen. Maar hoe ziet zo’n leven eruit? Het verhaal van Charlotte is aangrijpend en uniek. In dit boek neemt ze je mee in haar wereld vol mooie en moeilijke momenten. Dat levert een onverbloemd, intiem en ontroerend portret op.

Het Charlotte project is een uitbreiding van: het Henny project van fotograaf Michel Szulc Krzyzanowski Charlottes moeder, Henny, wordt sinds 1976 gevolgd door fotograaf Michel Szulc Krzyzanowski. Over Henny´s leven verschenen tot dusverre zes boeken. Het Charlotte-project is een logisch vervolg op het Henny-project, waarbij Michel Szulc Krzyzanowski het project uitbreidt met de jonge fotografe Linsey Kuijpers. Het Charlotte project is een uitbreiding van de langstlopende sociale fotodocumentaire van de wereld (momenteel 42 jaar).

Het project word al ondersteund door het Mondriaan fonds, BKKC, Fonds voor bijzondere journalistieke projecten, Impuls gelden en het VSB Fonds.

CHARLOTTE
EEN DOCUMENTAIRE VAN LINSEY KUIJPERS
LINSEY KUIJPERS
GENAAID GEBONDEN
24,95
224 PAGINA’S
20 X 25 cm
ISBN 978-94-91525-65-0

PRE-ORDER NOW