ZONDAG 21 JUNI BIG GREEN EGG FLAVOUR FAIR 2015.

Zoals voorgaande jaren belooft Big Green Egg’s Flavour Fair, op zondag 21 juni 2015 te Beesd, voorheen bekend als Big Green Egg Member Day weer een exclusief en inspirerend event te worden. Tientallen enthousiaste chef-koks en hun teams zullen u als gast laten proeven van de lekkerste hapjes van de Big Green Egg en laten zien hoe zij deze bereiden.

Wat kunt u verwachten?
De Flavour Fair biedt een middag vol culinaire inspiratie waar de deelnemende chefs hun passie voor, en bereidingen op de Big Green Egg met u zullen delen. Zo staan er onder andere interessante masterclasses op het programma van sterrenchef François Geurds en toppatissier Hidde de Brabander.

Het terrein is onderverdeeld in de themapleinen ‘Vlees’, ‘Vis’, ‘Groenten’ en ‘Deegwaren & Patisserie. Op ieder plein staan smaak, het gebruik van pure producten en ambacht centraal.

Ook voor de kids is er volop vermaak en zijn er tal van activiteiten. Zo kunnen zij onder andere, onder leiding van een professioneel team, diverse smakelijke en gezonde gerechtjes maken en is er een leuke act met Cesar Zuiderwijk. Niet alleen een van Nederlands beste drummers, maar ook een echte Big Green Egg-liefhebber.

Het muzikale entertainment wordt wederom verzorgd door onze huisband. Daarnaast treft u op het terrein een lounge corner waar Gerard Ekdom op gepaste tijden heerlijke zomerse nummers zal draaien. Naast DJ is Gerard een echte Egg-fanaat die zijn beide passies graag met u wil delen.

Kortom, het belooft weer een bijzonder smaakvolle dag te worden die u niet mag missen!

Voor Tickets ga naar: www.biggreenegg.eu
Let op: Tickets zijn alleen via voorverkoop beschikbaar.

Datum: zondag 21 juni 2015
Locatie: Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt
Adres: Mariënwaerdt ‘t Klooster 5, 4153 RR te BEESD.
Tijd: 11.30 – 17.30 uur
Prijs: €37,50

Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang, parkeren is kosteloos en dieren zijn niet toegestaan.

Bekijk hier een impressie van de vorige fair