SCHITTERENDE KERSTRECEPTEN MET WILD.

 
Wat te doen met een vlak voor Kerst aangeboden haas of fazant van de ‘diervriendelijke’ jager: weken laten hangen omdat dit smaakverhogend zou werken bij adellijk wild of kunnen we dit naar het rijk der fabelen verwijzen? Hoe voorkomen we die gortdroge bouten en taaie stukken vlees? Hoe herkennen we een fazant of gans met duizenden vlieguren die maar niet gaar te stoven is? Het boek geeft op al deze vragen antwoord.

In dit complete wildboek ligt jarenlange kennisvergaring van chefs, jagers en poeliers besloten. Lees, kook, laat je verwonderen: fijne feestdagen!

 


 

WILD: HET BESTE SCHARRELVLEES KOMT VAN DE JAGER

Ronald Timmermans, Remko Kraaijeveld
€ 62,50
192 Pagina’s
Hardcover
Nederlands
2016 (2e druk)
ISBN 9789491525179
28 x 32 cm
NUR: 441

 

BESTELLEN € 62,50