EERSTE NEDERLANDSE STREETFOOD APP REIZENDE STERREN.

Reizende Sterren introduceert een nieuw initiatief: De Streetfood App. Binnenkort zijn foodtrucks en festivals door heel Nederland te vinden via de Reizende Sterren streetfood App.

De Reizende Sterren streetfood App geeft een overzicht van Nederlandse streetfood ondernemers, foodtrucks en andere vormen van mobiele keukens. Met de Pilot ‘Voedselwagens op straat‘ dat onlangs gestart is in Amsterdam, komt de App op het juiste moment. Naast zichtbaarheid op festivals en evenementen kunnen gebruikers van de App nu ook zien waar foodtrucks zich bevinden in de stad, op aangewezen plekken, op straat.

Lancering van de Reizende Sterren Streetfood App zal plaatsvinden in mei 2015

De App voor consumenten:

· Gratis te downloaden via de App Store (Apple & Android)
· Overzicht met foodtruck ondernemers, product informatie en hun signature dishes
· Push notificaties met acties, recepten en tickets
· Actuele evenementen kalender
· Informatie over festivals, markten, evenementen, feesten, vaste standplaatsen
· Real-time locator via GPS
· Link met Social Media
· Consumenten rating systeem

REIZENDE_STERREN_01kopie

 

Reizende Sterren: over karrende keukens en smaaknomaden

Winnaar Gourmand Cookbook Awards 2015 Nederland
Unieke omslag van krijtbord met krijtje
Nederlandstalig
€ 29,95

BESTELLEN € 29,95

Over Reizende Sterren
Het in mei 2014 gelanceerde boek Reizende Sterren van Monica Abdoel heeft foodtruck ondernemers letterlijk op de kaart gezet. Reizende Sterren fungeert als ‘storyteller’ en biedt streetfood ondernemers een podium via verschillende kanalen. Een boek, een App, het programmeren op vaste locaties, elk kanaal en elke inzet vanuit de Reizende Sterren organisatie is er op gericht te zorgen voor exposure en zichtbaarheid van streetfood ondernemers in Nederland en het verbeteren van kwaliteit en aanbod voor consumenten. Met de Reizende Sterren App gaan we van statisch naar dynamisch en bouwen we het samen met de ondernemers op, gebaseerd op de wensen van de huidige consument.

Voor meer informatie: www.reizendesterren.org