Loading...

Alert

This multimedia story format uses video and audio footage. Please make sure your speakers are turned on.

Use the mouse wheel or the arrow keys on your keyboard to navigate between pages.

Swipe to navigate between pages.

Continue

Logo https://www.uitgeverijkomma.nl/PROMO_RIJKS
Goto Top

Rijks, Masters of the Golden Age is een baanbrekende kunstuitgave die verfijnde materialen combineert met de meest innovatieve technieken en de inzichten van toonaangevende denkers en kunstenaars uit de hele wereld.

Met het gebruik van hoogwaardige materialen, productietechnieken en een eigentijdse pen zet dit boek een nieuwe standaard voor kunstuitgaven – weelderig uitgevoerd in echt leer, met schitterende handgeschreven kalligrafie en de meest verfijnde papiersoort en druktechniek.

BESTEL NU!

Goto Top

Begin april presenteerde Marcel Wanders zijn meest recente project in samenwerking met uitgeverij Komma en het Rijksmuseum: de unieke kunstuitgave Rijks, Masters of the Golden Age, een eerbetoon aan de zeventiende-eeuwse Nederlandse meesterwerken uit de prestigieuze Eregalerij van het Rijksmuseum.

Dit project, naar idee van Steven Hond van uitgeverij Komma, dat drie jaar in beslag nam, kwam voort uit Marcel Wanders diepe waardering voor dit uitmuntende culturele erfgoed en zijn tijdloze betekenis.

Goto Top

Het boek zet ons oog in oog met meer dan 60 iconische schilderijen zoals Rembrandts Nachtwacht en Vermeers Melkmeisje.
Met behulp van hoogstaande druktechnieken en doordachte perspectieven komen deze eeuwenoude schilderijen sprankelend tot leven.

Goto Top

Toonaangevende hedendaagse denkers uit de wereld van filosofie, kunst, film, food, trend, business en design leggen uit hoe hun blik op de wereld is beïnvloed door deze schilderijen - waarbij alle 30 experts zich concentreren op een individueel kunstwerk.

met o.a. bijdragen van Ferran Adrià
Anton Corbijn
Jimmy Nelson
Erwin Olaf

Goto Top
Goto Top
Goto Top
Scroll om door te gaan
Swipe Indicator